Klik Sat

Pengikut Terbaik

Sunday, 9 August 2015

Vimax - Original Canada

Stock Vimax dah sampai!!! Promo original RM130.
Pos sem free.
Original Canada.
Lot9972
100% natural product

Cara makan: 1 capsule daily 30 minutes after meal.

WhatsApp : 019-4731146









Thursday, 2 July 2015

Produk Terbaru & Hot Masa Kini!! Shalicious - Beauty Secret (for Whitening and Glowing Skin)

beauty secret shalicious


Produk Terbaru & Hot Masa Kini!! Shalicious - Beauty Secret (for Whitening and Glowing Skin)

Beauty secret adalah supplement kecantikan yg dirumus dari bahan-bahan semulajadi dan selamat untuk diambil

Kandungan Beauty Secret
✔Collagen
✔Ekstrak Biji Anggur
✔Strawberry
✔Roselle
✔Vitamin C

Gabungan bahan diatas menghasilkan gandingan rasa yg enak & mudah diserap khasiat dan kebaikkannya didalam sistem badan.

KEISTIMEWAAN BEAUTY SECRET by SHALICIOUS
☆ Kulit akan nampak lebih muda dari usia, gebu, moist & cantik berseri.
☆ Mematikan masalah jerawat dimuka
☆ Mencerahkan & bagi effect glowing pada kulit muka
☆ Menyekatakan tona kulit
☆ Melambatkan proses penuaan (anti aging)
☆ Menghilangkan kedutan & garis2 halus pada kulit muka
☆ Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag
☆ Memudar dan menghilangkan jeragat
☆ Mengembalikan keanjalan kulit seperti diusia muda
☆ Mengecil & menghaluskan liang-liang roma (kulit kelihatan flawless!)
☆ Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan negatif
☆ Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita

Cara Pengambilan Beauty Secret
Ambil 1 sudu teh sebelum breakfast & sebelum tidur pada waktu malam
Sedia dan mudah diambil secara terus dengan diletakkan diatas lidah
‪*Pengambilan Beauty Secret tahan selama sebulan

Beauty Secret adalah dalam bentuk serbuk bukan cecair
Ibu menyusu dan pregnant pun boleh amalkan ye. Tak mudaratkan baby. Malah effect kulit cantik pun akan tersalur…


beauty secret shalicious


*****************************************


beauty secret shalicious


Pernah makan supplement kecantikan tapi takde perubahan ?

I put my trust on Beauty Secret 100% just because i don't need others. 
Hanya BS yg bagi saya kulit basah2 & lembut. Sangat ! Bangun pagi tak sah kau tak ambil bende ni. 
Sebab apa ? 
Bukan setakat untuk kecantikan semata-mata, untuk kesihatan juga. Kadang-kadang lupa makan sampai ke petang still cergas buat keje.

beauty secret shalicious


Apa itu Beauty Secret?

Beauty Secret adalah makanan tambahan yang diformulasikan dengan kolagen, grape seed extract, strawberi, rossele & vitamin C dalam campuran rasa yang enak & mudah diserap oleh sistem badan. 
Pengambilan makanan tambahan yang mengandungi kolagen dapat membantu menambahkan serta menggantikan kolagen semulajadi badan yang telah hilang disebabkan faktor usia.

Kombinasi kolagen dan antioksidan daripada grape sees extract, strawberi, rossele & vitamin C dapat memberikan kesan anti-penuaan, mengekalkan struktur & kesihatan kulit serta merawat lingkaran hitam bawah mata.

Pengambilan Beauty Secret setiap hari secara konsisten dapat mengembalikan keanjalan kulit, mencerahkan kulit dengan menghalang pigmentasi, kemuculan jeragat serta jerawat dan meratakan warna kuliy. Justeru, kulit akan kelihatan lebih muda, gebu, lembap dan cerah berseri.


TESTIMONI BEAUTY SECRET


testimoni beauty secret shalicious


testimoni beauty secret shalicious


testimoni beauty secret shalicious


testimoni beauty secret shalicious



testimoni beauty secret shalicious


testimoni beauty secret shalicious


testimoni beauty secret shalicious


testimoni beauty secret shalicious


testimoni beauty secret shalicious



testimoni beauty secret shalicious



testimoni beauty secret shalicious


testimoni beauty secret shalicious


testimoni beauty secret shalicious


testimoni beauty secret shalicious

HARGA
1 KOTAK RM60 SM

1 KOTAK RM65 SS


Whatsapp : 019-4731146






Saturday, 13 June 2015

Bust Up Express




BUST UP EXPRESS! TERBARU! 
PENING DAH PUAS CUBA PRODUK NAK "UP"KAN SIZE ASET "P" 

TAPI GAGAL DENGAN HASILNYA ?

NAK BAGI SATU RAHSIA BAGI ASET P BULAT BESAR-BESAR.

Bukan setakat membesar, boleh menegang, siap pakej mengetatkan sekali miss V anda tu.

 BUST UP EXPRESS - KESAN SEAWAL 5 HARI!!

✔ Dihasilkan untuk semua wanita terutamanya wanita yang sudah bersalin dan mengalami masalah untuk mendapatkan bentuk badan dan payudara yang menawan seperti sebelum berkahwin..

✔ Diperbuat dari 100% bahan semulajadi, tanpa kandungan tambahan dan tiada kesan sampingan 

✔ Dihasilkan di kilang bertaraf GMP Tempatan, kilang muslim berstatus HALAL




MANFAAT PRODUK BUX

  [✔] Menambah saiz payudara.
[✔] Menegangkan payudara dan punggung yang mengendur.
[✔] Mencerahkan kulit (termasuklah kulit pada bahagian puting payudara).
[✔] Menganjalkan kulit yang melendut.
[✔] Melambatkan proses penuaan.
[✔] Melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak.
[✔] Merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim.
[✔] Menghalang jangkitan pada vagina dan pundi kencing (bladder)
[✔] Mengetatkan vagina.
[✔] Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain.
[✔] Membantu menggelapkan rambut beruban dan menggalakkkan pertumbuhan rambut
[✔] Menambah tenaga dan kecergasan
[✔] Mengatasi masalah sukar tidur
[✔] Menjadikan kulit lebih lembut dan lebih 'muda'.

INGRIDIENT



CARA PENGGUNAAN
MAKAN 1 JAM SEBELUM MAKAN DAN SEBELUM TIDUR
AMBIL 1 @ 2 SCOOP SERBUK BUST UP EXPRESS. 
KEMAM DAN BIARKAN IA MENCAIR DI DALAM MULUT
SIAP!! 

Senangnya cara makan. Tak payah susah-susah. Kemam sambil jalan pun boleh. Yang mesti baca Doa Makan terlebih dahulu. Okay.
                                           
                                         


BUST UP EXPRESS



HARGA PASARAN
RM 180

HARGA PROMOSI
RM125 SM / RM 130 SS
FREE POSTAGE



[✔] Wajib SMS / Whatsap ke - 019 4731146
[✔] Wajib SMS / Whatsap ke - 019 4731146
[✔] Wajib SMS / Whatsap ke - 019 4731146





Friday, 29 May 2015

Best Slim


Inline image 1

1 Botol mengandungi 40 biji
1 Botol RM40 (SM) RM45 (SS)
3 Botol RM100 (SM) RM105 (SS)
10 Botol RM250 (SM) RM255 (SS)

PIL PELANGSINGAN YANG TERKENAL DI USA:

Terkenal di dunia penurunan berat badan herba produk kapsul pelangsing Best Slim 

100 % pil berat badan asli

✔  Slimming sebanyak 100% Ekstrak Herba

✔  Tiada kesan sampingan , Tiada Cirit-birit
✔   Selamat dan Berkesan



BAGAIMANA BEST SLIM CAPSULE BERFUNGSI:

✔ Mempercepatkan metabolisma

✔ Meningkatkan tenaga
✔ Membantu badan untuk membakar lemak
✔ Boleh membuang lemak tersembungi dengan cepat
✔ Tidak perlu diet yang menyakitkan

Mekanisme Tindakan:
 Meningkatkan metabolisme.
 Membersihkan usus
 Mengurangkan lemak dalam darah



CARA PENGAMBILAN:

✔ 1 biji sehari sebelum atau selepas sarapan pagi. (Jangan mengambil lebih pil daripada yang disyorkan.)
 Minum lebih banyak air. Jangan melangkau waktu makan. (Amalkan diet yang sihat dan seimbang.)
 Jangan mengambil alkohol. Lakukan senaman atau kardio.



Kandungan:
Ekstrak Biji Cassia, Ekstrak Coicis , Ekstrak Mulberry Leaf, Ekstrak Lotus daun, Ekstrak Mustard, Amylum Perubatan.


Maklumat keselamatan: 
Best slimming capsule bukan untuk :

[✘] Penagih dadah, ubat atau alkohol.
[✘] DARAH TINGGI, PENYAKIT HATI & JANTUNG SERTA BUAH PINGGANG
[✘] Wanita yang hamil atau makan PIL PERANCANG.

Langkah berjaga-jaga : p/s: TIDAK SESUAI UNTUK WANITA MENGANDUNG

Penyimpanan:
✔ Pastikan dalam keadaan dingin dan kering.
✔ Kenyataan ini belum dinilai oleh Pentadbiran Makanan dan Dadah.
✔ Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis , merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.



Testimoni Best Slim:

Inline image 2



Inline image 3



Inline image 6



Inline image 5



Inline image 7



Inline image 8



STOCK : AVAILABLE
1 botol mengandungi 40 biji
1 botol RM40 (SM) RM45 (SS)
3 Botol RM100 (SM) RM105 (SS)
10 Botol RM250 (SM) RM255 (SS)
 (POS LAJU PERCUMA)










Saturday, 23 May 2015

Vene Slimming Lotion

Inline image 2


Vene Slimming Lotion :

Vene Lotion mengandungi pati rumpai laut yang dirumus khas dengan bahan-bahan terpilih untuk merangsang proses lipolisis iaitu proses pemecahan sel-sel lemak dan selulit




KELEBIHAN Vene yang konsisten akan membantu:
  • Memecahkan lemak
  • Menghilangkan selulit
  • Menurunkan berat badan
  • Melembut dan menyegarkan kulit
  • Melangsing dan mencantikkan bentuk badan
  • Membuang lebihan angin dalam badan
  • Mengurangkan rasa sakit senggugut /sakit sendi

Inline image 4




CARA PENGGUNAAN Vene Slimming Lotion:

  1. Sapu secukupnya losyen dan urut pada bahagian-bahagian yang ingin dikurangkan lemak seperti abdomen (perut dan badan), punggung, paha dan lengan. Urut perlahan-lahan dari bawah ke atas dalam masa 1-3 minit. Sebaiknya sapukan losyen 2 kali sehari selepas mandi
  2. Vene Losyen juga boleh digunakan untuk mengurangkan lemak pada bahagian dagu dan leher
  3. Sapuan yang nipis dengan urutan yang ringan dari bawah ke atas untuk mendapatkan bentuk yang diingini.
  4. Tindak balas losyen akan lebih berkesan apabila liang-liang roma badan terbuka iaitu semasa kita berpeluh atau selepas mandi air hangat. Pada ketika ini, rasa hangat losyen akan lebih dirasai
  5. Untuk pengguna yang pertama kali menggunakan Vene Losyen adalah dinasihati supaya menggunakannya sedikit dahulu untuk membiasakan kulit sebelum sapuan yang banyak
  6. Vene Losyen boleh digunakan bersama-sama dengan korset, girdle atau alat-alat bantuan senaman (seperti slimming belt)
  7. Sapu Vene Losyen untuk membantu melegakan senggugut dan sakit sendi yang ringan




Pengakuan Pengguna




























STOCK : AVAILABLE
HARGA : RM65 (SM)  RM70 (SS) (POS LAJU PERCUMA)