Klik Sat

Pengikut Terbaik

Friday, 29 May 2015

Best Slim


Inline image 1

1 Botol mengandungi 40 biji
1 Botol RM40 (SM) RM45 (SS)
3 Botol RM100 (SM) RM105 (SS)
10 Botol RM250 (SM) RM255 (SS)

PIL PELANGSINGAN YANG TERKENAL DI USA:

Terkenal di dunia penurunan berat badan herba produk kapsul pelangsing Best Slim 

100 % pil berat badan asli

✔  Slimming sebanyak 100% Ekstrak Herba

✔  Tiada kesan sampingan , Tiada Cirit-birit
✔   Selamat dan Berkesan



BAGAIMANA BEST SLIM CAPSULE BERFUNGSI:

✔ Mempercepatkan metabolisma

✔ Meningkatkan tenaga
✔ Membantu badan untuk membakar lemak
✔ Boleh membuang lemak tersembungi dengan cepat
✔ Tidak perlu diet yang menyakitkan

Mekanisme Tindakan:
 Meningkatkan metabolisme.
 Membersihkan usus
 Mengurangkan lemak dalam darah



CARA PENGAMBILAN:

✔ 1 biji sehari sebelum atau selepas sarapan pagi. (Jangan mengambil lebih pil daripada yang disyorkan.)
 Minum lebih banyak air. Jangan melangkau waktu makan. (Amalkan diet yang sihat dan seimbang.)
 Jangan mengambil alkohol. Lakukan senaman atau kardio.



Kandungan:
Ekstrak Biji Cassia, Ekstrak Coicis , Ekstrak Mulberry Leaf, Ekstrak Lotus daun, Ekstrak Mustard, Amylum Perubatan.


Maklumat keselamatan: 
Best slimming capsule bukan untuk :

[✘] Penagih dadah, ubat atau alkohol.
[✘] DARAH TINGGI, PENYAKIT HATI & JANTUNG SERTA BUAH PINGGANG
[✘] Wanita yang hamil atau makan PIL PERANCANG.

Langkah berjaga-jaga : p/s: TIDAK SESUAI UNTUK WANITA MENGANDUNG

Penyimpanan:
✔ Pastikan dalam keadaan dingin dan kering.
✔ Kenyataan ini belum dinilai oleh Pentadbiran Makanan dan Dadah.
✔ Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis , merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.



Testimoni Best Slim:

Inline image 2



Inline image 3



Inline image 6



Inline image 5



Inline image 7



Inline image 8



STOCK : AVAILABLE
1 botol mengandungi 40 biji
1 botol RM40 (SM) RM45 (SS)
3 Botol RM100 (SM) RM105 (SS)
10 Botol RM250 (SM) RM255 (SS)
 (POS LAJU PERCUMA)










Saturday, 23 May 2015

Vene Slimming Lotion

Inline image 2


Vene Slimming Lotion :

Vene Lotion mengandungi pati rumpai laut yang dirumus khas dengan bahan-bahan terpilih untuk merangsang proses lipolisis iaitu proses pemecahan sel-sel lemak dan selulit




KELEBIHAN Vene yang konsisten akan membantu:
  • Memecahkan lemak
  • Menghilangkan selulit
  • Menurunkan berat badan
  • Melembut dan menyegarkan kulit
  • Melangsing dan mencantikkan bentuk badan
  • Membuang lebihan angin dalam badan
  • Mengurangkan rasa sakit senggugut /sakit sendi

Inline image 4




CARA PENGGUNAAN Vene Slimming Lotion:

  1. Sapu secukupnya losyen dan urut pada bahagian-bahagian yang ingin dikurangkan lemak seperti abdomen (perut dan badan), punggung, paha dan lengan. Urut perlahan-lahan dari bawah ke atas dalam masa 1-3 minit. Sebaiknya sapukan losyen 2 kali sehari selepas mandi
  2. Vene Losyen juga boleh digunakan untuk mengurangkan lemak pada bahagian dagu dan leher
  3. Sapuan yang nipis dengan urutan yang ringan dari bawah ke atas untuk mendapatkan bentuk yang diingini.
  4. Tindak balas losyen akan lebih berkesan apabila liang-liang roma badan terbuka iaitu semasa kita berpeluh atau selepas mandi air hangat. Pada ketika ini, rasa hangat losyen akan lebih dirasai
  5. Untuk pengguna yang pertama kali menggunakan Vene Losyen adalah dinasihati supaya menggunakannya sedikit dahulu untuk membiasakan kulit sebelum sapuan yang banyak
  6. Vene Losyen boleh digunakan bersama-sama dengan korset, girdle atau alat-alat bantuan senaman (seperti slimming belt)
  7. Sapu Vene Losyen untuk membantu melegakan senggugut dan sakit sendi yang ringan




Pengakuan Pengguna




























STOCK : AVAILABLE
HARGA : RM65 (SM)  RM70 (SS) (POS LAJU PERCUMA)







Tuesday, 19 May 2015

Smart Kiddies By AuraWhite

RM68

MAMA NAK AURAWHITE NAK NAK!! EH TAK BOLEH SAYANG NI MAMA JE BOLEH MINUM. HAAA NI MAMA KASI HADIAH UNTUK ADIK SMART KIDDIES PRODUK BARU AURAWHITE KHAS UNTUK ADIK TAU! BAGUS UNTUK MINDA,DAYA TAHAN, DAYA TUMPUAN & DAYA INGATAN . HURRAY!! TERIMA KASIH MAMA! SAYANG MAMA !


KEBAIKAN AURAWHITE PGC 900 000MG :

✔ Tablet kunyah berperisa Susu Yogurt Strawberry yang sangat LAZAT !
✔ Setiap botol mengandungi 80 tablet PERCUMA 20 tablet jadi 100 tablet setiap botol.
✔ TERBUKTI BERKESAN & CEPAT
✔ Dikilang kan di Kilang Bertaraf GMP (Good Manufacturing Practice)
✔ Mendapat Kelulusan Dari Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)
✔ Halal & Selamat
✔ Sesuai untuk kanak-kanak berumur dari 2 tahun ke atas sehingga sekolah rendah.
✔ Sesuai juga untuk IBU MENGANDUNG & MENYUSUKAN
✔ Dengan Harga Mampu Milik HANYA RM68 SAHAJA! MURAH DAN BERBALOI-BALOI!
✔ KASIH SAYANG YANG TIDAK TERNILAI! MESTI CUBA! DAPATKAN SEKARANG!

BAHAN UTAMA : KOLOSTRUM SUSU, DHA EPA OMEGA-3, MADU ASLI, GOTU KOLA EKSTRAK, KURMA, PRUNE , GINGKO BILOBA,BETA GLUCAN, EKSTRAK BIJI ANGGUR, EKSTRAK YOGURT STRAWBERRY & SEBAGAINYA.


KELEBIHAN MENAKJUBKAN AURAWHITE SMARTKIDDIES :

✔ Produk Hebat Untuk Perkembangan Otak Kanak-kanak
✔ Meningkatkan Daya Fokus (Tumpuan) & Daya Ingatan
✔ Kesan ketara tahap kognitif membuatkan anak anda lebih BIJAK & GENIUS
✔ Pertumbuhan Anak Lebih Pesat
✔ Meningkatkan Sistem Imunisasi & daya tahan dari mudah Demam, selsema & Asma
✔ Dapat mencegah Ekzema
✔ Membekalkan Tenaga
✔ Meningkatkan Kualiti Pembelajaran Anak Anda
✔ Baik untuk pertumbuhan Gigi & Tulang (kalsium)
✔ Melancarkan sistem percernaan
✔ PRODUK PILIHAN RAMAI IBUBAPA DI MALAYSIA!


STOCK : AVAILABLE
HARGA : RM68 (SM)  RM73 (SS) (POS LAJU PERCUMA)



Zofea Beauty Secret



Kenal tak gambar siapa di atas ini? Rupanya inilah isteri kepada Black Mentor (Cira) yang merupakan salah seorang daripada pengguna ZOFEA BEAUTY SECRET. Sebenarnya Cira mengalami masalah dada kendur selepas melahirkan anak. Kini dada sudah kembali anjal sejak mengamalkan ZOFEA BEAUTY SECRET selepas bersalin. Bukan itu sahaja, ZOFEA BEAUTY SECRET juga banyak khasiat-khasiat lain.






Khasiat Produk ZOFEA BEAUTY SECRET Untuk Wanita

  • Menaikkan payudara kendur & jatuh
  • Memutihkan kulit muka & badan
  • Mencantikkan payudara leper
  • Memontokkan payudara
  • Menaikkan punggung yang jatuh
  • Mengetatkan vagina
  • Menghilangkan bau badan
  • Menghilangkan bau vagina
  • Menghasilkan pelicin semulajadi untuk mengurangkan kesakitan semasa “bersama”
  • Mengempiskan perut
  • Menghilangkan masalah keputihan
  • Mengatasi masalah dalaman wanita
  • Mencegah kanser
  • Melawan radikal bebas
  • Mencantik & meremajakan kulit
  • Menambah tenaga
  • Mencegah keletihan & menyegarkan badan
  • Merawat masalah rahim

























Kandungan Produk






1. T: Adakah Produk ZOFEA BEAUTY SECRET menyebabkan mana-mana kesan sampingan selepas menggunakan?

P: ZOFEA BEAUTY SECRET ialah produk yang selamat untuk digunakan kerana kandungannya 100% bahan semulajadi tanpa bahan kimia. Bahkan pengambilan secara berterusan sangat digalakkan kerana kesan manfaatnya untuk kesihatan dalam jangka panjang. Pueraria Mirifica sudah diakui dan terbukti dapat mematikan sel kanser. 

2. T: Berapa lamakah kesan boleh dilihat selepas consume ZOFEA BEAUTY SECRET?

P: Kesan boleh dilihat dalam 8 HARI bergantung kepada tubuh masing-masing. Ada yang cepat dan ada yang lambat.

3. T: Apakah ZOFEA BEAUTY SECRET boleh diambil oleh wanita hamil?

P: Produk ini dilarang kepada wanita hamil. 

4. T: Apakah ZOFEA BEAUTY SECRET boleh diambil oleh wanita yang sedang menyusukan bayi?

P: Ya, produk ini sesuai diambil ketika sedang menyusukan bayi malah dapat meningkatkan pengeluaran susu ibu. Payudara yang kendur dapat menjadi tegang walaupun sedang menyusu bayi. 

5. T: Apakah ZOFEA BEAUTY SECRET boleh diambil oleh wanita yang sedang haid?

P: Ya, produk ini sesuai diambil ketika sedang haid. 

6. T: Kenapa produk payudara yang lain dilarang ambil ketika period tapi ZOFEA BEAUTY SECRET pula digalakkan ambil time period?

P: Semua produk payudara perlu diambil ketika period bukan ZOFEA BEAUTY SECRET sahaja. Hal ini adalah kerana ketika period, bahan utama dalam produk payudara dapat bertindak balas dengan hormon ketika period dan memberi kesan yang bagus pada payudara. Sekiranya tidak diambil ketika period, kesan yang lebih efektif pada payudara tidak dapat dilihat.

7. T: Adakah payudara akan kembali kepada asal selepas berhenti pengambilan ZOFEA BEAUTY SECRET ?

P: Tidak, payudara anda tidak akan kembali ke bentuk asal dan anda boleh berhenti pengambilannya bila-bila masa selepas berpuas hati dengan hasil yang diperolehi. 

8. T: Payudara saya sudah besar semulajadi tetapi jatuh dan kendur. saya takut payudara saya akan bertambah besar selepas mengambil ZOFEA BEAUTY SECRET.

P: Jangan takut, payudara anda tidak akan bertambah besar jika mengambil ZOFEA BEAUTY SECRET . Ini adalah kerana ZOFEA BEAUTY SECRET berfungsi untuk menegangkan dan mengangkat payudara yang jatuh supaya kembali montok dan tegang. Payudara saudari kekal dengan saiz asal tetapi bentuk menjadi cantik dan terletak semula. Fungsi untuk membesarkan hanyalah khusus untuk wanita yang berpayudara kecil. Jika sudah besar, ZOFEA BEAUTY SECRET tidak akan menjadikannya bertambah besar. Hal ini adalah kerana terdapat maklumat daripada pelanggan kami yang sudah mengambilnya menyatakan bahawa saiz kekal kepada asal tetapi bentuk payudara menjadi bertambah tegang, montok dan mantap. 

9. T: Apakah ZOFEA BEAUTY SECRET halal?

P: Kilang kami sudah mendapatkan kelulusan halal JAKIM. Anda boleh mengambilnya tanpa ragu-ragu. 

10. T: Apakah rasa ZOFEA BEAUTY SECRET ?

P: Perisa Blackcurrant yang lazat. 

11. T: Apakah saya perlu pantang apa-apa semasa consume ZOFEA BEAUTY SECRET ?

P: Ya, anda perlu pantang minuman berkafein seperti kopi, nescafe, teh, milo, coklat dan air bergas. Tujuan disuruh berpantang kafein kerana payudara akan mengecil dan susut jika kafein tinggi dalam badan. 

12. T: Bagaimanakah cara yang terbaik untuk mengambil ZOFEA BEAUTY SECRET ?

P: Cara yang terbaik ialah dengan memulakan pengambilan 2 sachet sehari selepas breakfast (selepas buang air besar) untuk tempoh seminggu sahaja. Bancuh dengan menggunakan air biasa atau air sejuk sahaja. Anda juga wajib mengamalkan pengambilan susu 3 cawan setiap hari dalam tempoh pengambilan ZOFEA BEAUTY SECRET. 



TESTIMONI

Testimoni Zofea Beauty Secret Bust Up Harga Murah Giler

Testimoni Zofea Beauty Secret Bust Up Harga Murah Giler

Testimoni Zofea Beauty Secret Bust Up Harga Murah Giler

Testimoni Zofea Beauty Secret Bust Up Harga Murah Giler

Testimoni Zofea Beauty Secret Bust Up Harga Murah Giler


SURAT PENGKELASAN ZOFEA BEAUTY SECRET

Zofea Beauty Secret Bust Up Harga Murah Giler



Harga Runcit Zofea Beauty Secret

RM 150.00
                        (Semenanjung - Termasuk Pos)                      

RM 160.00
(Sabah & Sarawak - Termasuk Pos)    








Monday, 18 May 2015

Vitamin C Pharma

  

Pengambilan 1 biji sehari. Sangat berkesan! Disyorkan oleh Doktor Pakar.

Dalam seminggu kulit akan menjadi lembut dan lembap semulajadi. Jerawat akan mengecut dan berkurangan. Ia akan membuang toksin dari badan dan menjadikan badan lebih sihat dan bersih.

Semakin lama mengamalkan, semakin cerah berseri dan seperti memakai blusher! Tak percaya lihat testimoni dan cuba sendiri!!

Anda Tertanya-tanya………..

S: Kandungan Vitamin C

[✔] 70% oren dan 30% anggur. Ia organic, halal dan diluluskan oleh KKM. Disyorkan oleh pakar kulit Malaysia. Sebiji pil sama dengan 7 biji oren Sunkist!

S: Berapa cepat boleh nampak kesan Vitamin C?

[✔] Setiap individu lain-lain kesanya. Ada seminggu dah nampak kesan, ada sebulan dan seterusnya. Selalu sebulan tu dah rasa kesanya.

S: Ada kesan tak elok ke makan Vitamin C ni?

[✔] Sama macam kita makan vitamin C masa kecik, takda kesan buruk apa-apakan? Jadi jangan risau, okey.

S: Kalau stop Vitamin C boleh maintain tak kulit kita?

[✔] Kalau stop takkan sama dengan masa ambil Vitamin C, sebab kita dah tak serap zat yang cukup. Tapi kulit masih okey. Cuma tak sebest masa amal Vitamin C ni. Boleh ambik beberapa kali dalam seminggu bila rasa kulit dah okey.

S: Perlu pantang apa-apa kalau ambik Vitamin C?

[✔] Tak perlu. Ia hanya vitamin.

S: Mengandung boleh makan?

[✔] Ya. Boleh amal untuk ibu-ibu mengandung dan menyusu. Bagus untuk ibu dan bayi. Boleh banyakkan susu badan juga.

S: Menggemukkan?

[✔] Tidak 




KELEBIHAN PAHANG PHARMACY VITAMIN C ADALAH:-
[✔] Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu dan berseri.
[✔] Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata.
[✔] Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema.
[✔] Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut.
[✔] Anti penuaan dan anti kedut.
[✔] Mengatasi masalah resdung dan alahan.
[✔] Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi dan gigi.
[✔] Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran, jangkitan serta meningkatkan imuniti.
[✔] Membantu mengurangkan tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis -Melindungi daripada pembekuan darah, lebam, menggalakkan penyembuhan luka dan pengeluaran hormon anti-stress.
[✔] Penting untuk penyuburan sel darah putih dan juga bertindak sebagai antihistamin semulajadi yang amat berguna untuk mengurangkan hidung bengkak semasa selesema, dan mengurangkan gejala-gejala lain alergi.
[✔] Membunuh bakteria patogenik, yang bertindak sebagai antibiotik yang tidak berbahaya.
[✔] Melindungi sel-sel otak dan saraf tunjang, yang sering dirosakkan oleh radikal bebas.
[✔] Membantu tubuh menyerap zat besi yang berlebihan, berguna dalam rawatan anemia.
[✔] Ia memainkan peranan penting dalam penghasilan hemoglobin dan sel darah merah dan menurunkan paras kolesterol dalam darah.
[✔] Merawat jangkitan saluran kencing.
[✔] Diperlukan untuk metabolisme asid folik dan vitamin lain Vitamin C adalah jenis sustained released atau pelepasan perlahan-lahan, dalam masa 12 jam. Oleh itu, ia memastikan tubuh kita mendapat bekalan vitamin C yang berterusan.
SANGAT SESUAI UNTUK:-


  • Wanita dan lelaki berumur 12 ke atas.
  • Ibu yang mengandung.
  • Ibu yang menyusukan bayi (menambahkan air susu).
  • Boleh diambil ketika haid.
  • Mengambil supplement kolagen dan glutathione (mengoptimumkan fungsi dan serapan bahan tersebut oleh badan).
  • Mereka yang mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit.
  • Perokok (mengurangkan penyerapan nikotin).
  • Mangsa kemalangan yang cedera/pembedahan dan melecur pada tubuh badan.
  • Tidak gemar kaedah suntikan vitamin c pada tubuh badan oleh pakar yang bertauliah.

CARA MAKAN DAN TIPS PENGAMBILAN VITAMIN C
1.Telan 1 biji tablet vitamin C setengah jam selepas sarapan atau sebelum tidur.
2.Amalkan minum banyak air kosong (sekurang-kurangnya 2.5-3 liter sehari) bagi melancarkan pembuangan toksin serta membolehkan penyerapan vitamin secara optimum oleh badan.

3.Bagi anda yang sedang hamil, berpantang, menyusu bayi, selepas pembedahan dan menghidapi penyakit penyakit tertentu, anda disarankan mendapatkan khidmat nasihat pakar/doktor yang bertauliah sebelum mengambil vitamin c ini.

[✔] Wajib SMS / Whatsap ke - 019 4731146
[✔] Wajib SMS / Whatsap ke - 019 4731146
[✔] Wajib SMS / Whatsap ke - 019 4731146


VITAMIN C PHARMA

HARGA 
 1 Botol RM 65 (SM) ; RM 70 (SS) 


Free Postage